Vijesti / Osijek

Unatoč najavama, avioni iz Osijeka za Njemačku jučer nisu poletjeli

Unatoč najavama, avioni iz Osijeka za Njemačku jučer nisu poletjeli

Jučer su trebali poletjeti prvi avoni iz Osijeka za München, Frankfurt i Stuttgart, međutim to se nije dogodilo.

Putnici koji su došli do zračne luke ostali su neugodno iznenađeni, a službenim piropćenjem oglasili su se i iz tvrtke Sea Air koja organizira te letove.

- Zbog tehničkih poteškoća, preciznije, zbog kašnjenja isporuke zrakoplova, Sea Air je morao pomaknuti početak svojih letova. Sea Air operativa radi 24 sata dnevno kako bi se sve poteškoće što prije riješile. Mi u Sea Airu smo svjesni da su se zbog ovih promjena mnogi naši putnici našli u neprilici. Sea Air stoga svim svojim putnicima nudi povrat novca za svoje kupljene karte ili besplatno mijenjanje termina leta po želji putnika. Svoje putnike Sea Air moli za razumijevanje i strpljenje. Nova smo aviokompanija i neke poteškoće nismo mogli predvidjeti. Sea Air i dalje stoji iza svoje misije da poveže cijelu ovu regiju zračnim prometom s najvažnijim europskim destinacijama i to svakako planiramo ostvariti - stoji u priopćenju koje potpisuje Ivana Maksimov, glasnogovornica Sea Aira.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nejasno je kad će onda zrakoplovi uistinu i poletjeti. Rasporedom je predviđeno je da najmanje do kraja ljetne sezone zrakoplovi između Osijeka i Münchena odnosno Stuttgarta prometuju triput tjedno (ponedjeljkom, srijedom i petkom) te između Osijeka i Frankfurta četiri puta tjedno (utorkom, četvrtkom, petkom i subotom).

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!