Vijesti / Osijek

Od sutra VIP Taxi u Osijeku [nagradna igra]

Od sutra VIP Taxi u Osijeku [nagradna igra]

Od sutra Grad Osijek biti će bogatiji za još jednu Taxi službu. Ovoga puta radi se o malo drugačijem taxiju. Do vaših destinacija za neznatno višu cijenu prevoziti će vas VIP taxi!

Uz zanemarivo višu cijenu, cilj im je osigurati osjetno kvalitetniju uslugu. Njihova flota sastoji se od pouzdanih, prepoznatljivih, vrhunskih europskih automobila (BMW i Audi), a njihovi vozači ispunjavaju samo najviše kriterije: vrhunski su poznavatelji sigurne vožnje; odlično poznaju grad i vrlo su ugodno društvo!

Na željenu ćete destinaciju stići izravno, brzo i sigurno, u svakom trenutku uživajući u punom komforu individualne vožnje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni su tu da ispune vaše želje - trebate li obaviti brzu kupnju, rado će vas pričekati, trebate li pomoć oko prtljage, rado će Vam pomoći, jer vi imate pravo tražiti više!

VIP taxi služba pruža sljedeće usluge:

- vožnja po gradu
- poslovni put
- prijevoz na dulje relacije (vožnja duža od 20 km - veliki popust)
- obilazak grada i znamenitosti
- kurirske usluge
- kraći, dnevni ili višednevni najam vozila s vozačem
- prijevoz djece u najsigurnijim dječjim stolicama 

[blockquote]Broj telefona: 099/800-800-8[/blockquote]

[important title=Nagradna igra]Želite besplatno isprobati usluge VIP taxija? SiB.hr vam poklanja 3x1 besplatnu vožnju na relaciji do 5 km! Sve što trebate napraviti je u komentare ispod članka napisati: "Želim se voziti u VIP taxiju" i čekati proglašenje pobjednika! Sretno.

Dobitnici: Ivana Alerić, Ana Leko i Vedran Šafar[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!