Vijesti / Ostalo

Kako najlakše doputovati u najbolje festivalske destinacije ovog ljeta?

Kako najlakše doputovati u najbolje festivalske destinacije ovog ljeta?

Panturist i Arriva Deutsche Bahn ovog ljeta partijanerima iz Njemačke, Slovenije, Italije, Hrvatske i Srbije omogućuju povoljne cijene putovanja!

Nakon što su ljubitelji dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama diljem Europe prepoznali The Garden Festival, StopMakingSense festival, Electric Elephant, Soundwave i Suncebeat, organizatorima se odlučila pridružiti ikona s Ibize, Mark Broadbent te nastaviti niz odlične glazbe I dobrog provoda tijekom kolovoza u Pirovcu u legendarnom klubu na otvorenom - Barbarella´s Discotheque. Uživanje u Adriatica Nights svakog petka i subote do kraja kolovoza po cijeni od svega 50kn po noći tako će za ljubitelje elektronske glazbe nastupiti francuski, detroitski i domaći DJ-evi poput Ivana Smagghe, Carl Craiga, Pytzeka I drugih poznatih lica!

Grupacija Arriva Deutsche Bahn te GoOpti Hrvatska i ovdje su prepoznati kao dobri i pouzdani partneri u transferu partijanera iz Njemačke, Italije, Slovenije, Hrvatske ili Srbije!

Tako kreirati vikend ispunjen sunčanim danima i plesom pod zvijezdama uz pomoć direktnih ili kombiniranih ruta turisti-partijaneri iz Savone, Bologne, Venecije, Trsta, Pariza, Münchena, Maribora, Ljubljane, Zagreba, Osijeka i Novog Sada, mogu već od 20€, dok uz GoOpti prijevoz mogu osigurati veću fleksibilnost te utjecati na kreiranje cijene.

Za još jednostavnije i povoljnije putovanje, osiguran je i promotivni kod koji će za prvih 20 najbržih putnika koji svoje putovanje rezerviraju upravo preko www.goopti.com stranice osigurati dodatnih 5€ popusta! Više informacija može se saznati na [email protected] ili na broj telefona 01/645-4999.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

˝Klub Barbarella´s omogućuje da možemo plesati do zore, a vidjeti 1500 ljudi da plešu pod zvijezdama je ostvarenje sna. Zadnje dvije sezone klub je bio otvoren svega šest tjedana u festivalsko vrijeme, ali sa sverastućom hrvatskom scenom i ugledom Hrvatske kao međunarodnim magneto za glazbene zaljubljenike, vrijeme je za sljedeći korak i otvaranje Barbarella´s kroz ljetne mjesece. Povezali smo se s nekima od najboljih DJ-eva i promoter iz Hrvatske kako bi predstavili živahnu underground scenu I svjetski poznate glazbenike kojima se divimo˝ - kažu osnivači The Garden Festivala Eddie O´Callaghan & Nick Colgan

Stoga su se zadovoljni osnivači The Garden Festivala pobrinuli da ulaznica u club bude primamljiva, da smještaj bude u blizini Pirovca, a Panturist i Arriva da dolazak u najbolje festivalske destinacije ovog ljeta bude za svačiji džep i ritam života, a sezona što duža!
  


Izdvojeno

Reci što misliš!