Vijesti / Ostalo

Interaktivni info stup u centru Čepina

Interaktivni info stup u centru Čepina

Ispred centra za kulturu Čepin (knjižnice) postavljen  je info stup s namjerom da mještanima općine Čepin omogući pregled najvažnijih najava i događanja u općini  putem interaktivnog prikaza na zaslonu samog uređaja.

Također putem info stupa se poduzetnici i gospodarstvenici mogu prezentirati upisom svojih podataka na samoj stranici općine Čepin.

Novost je da od sada možete koristiti info stup i za klasično pretraživanje interneta i pregled Internet stranica. Na jednostavan način upisom web adrese i kliknuvši na „Enter“ dostupan Vam je internetski pristup svaki dan 0/24 u prolazu kod čepinske knjižnice. Nakon 30 sekundi neaktivnosti, info stup se vraća u „početno stanje“ odnosno prikazuje službenu stranicu općine Čepin.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Cilj ove promjene je da info stup postane interaktivniji te da se omogući svima da mogu pristupiti i drugim internetskih sadržajima pogotovo onima koji nemaju internetsku vezu kod kuće, izjavio je općinski donačelnik Ivan Žeravica.

Info stup je napravljen od robusnih, čvrstih materijala, na njemu je antivandal staklo osjetljivo na dodir (touch screen) odnosno možete upravljati sadržajem i listati web stranice na njemu. Pod stalnim je video nadzorom putem video kamere za dnevno i noćno snimanje.

Izvor: Cepin.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!