Vijesti / Ostalo

''Ljeto pod zvijezdama'' u Parku prirode Papuk

''Ljeto pod zvijezdama'' u Parku prirode Papuk

Sedam utvrda koje čuvaju Papuk skrivaju tajnovite priče davnih vremena. Jedna od utvrda je i velički Stari grad koji je u petak ispričao jednu noviju priču te je ujedno bio prekrasna kulisa nove manifestacije.

Park prirode Papuk organizirao je po prvi puta "Ljeto pod zvijezdama", manifestaciju koja je održana u večernjim satima 28. kolovoza 2015. godine na veličkom Starom gradu.

Posjetitelji su imali priliku premijerno pogledati promotivni film Parka prirode Papuk, koji je nastao u realizaciji Poljoprivredne TV Požega i djelatnika Parka.

Snimanje filma je započelo tijekom 2014. godine povodom 15 obljetnice osnutka Parka prirode Papuk i kroz četiri godišnja doba predstavlja biološke, geološke i kulturno povijesne osobitosti Parka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Topla ljetna noć privukla je 100-ak posjetitelja koji su bili oduševljeni kako filmom tako i ugođajem ljetne noći pod zvijezdama u prekrasnom ambijentu srednjovjekovnih zidina.

Pozitivne reakcije poticaj su Parku prirode Papuk za daljnji rad i pokretanje novih projekata poput Geofestivala koji će se održavati na različitim lokacijama u Parku tijekom više dana.

Posebno iznenađenje za posjetitelje pripremila je grupa No Limit iz Zagreba kratkim koncertom.

   

   


Izdvojeno

Reci što misliš!