Vijesti / Ostalo

SiB.hr dostupan uvijek i svugdje uz novi mobilni portal

SiB.hr dostupan uvijek i svugdje uz novi mobilni portal

Nakon godinu i pol uspješnoga rada portal SiB.hr od danas je prvi lokalni portal u Slavoniji i Baranji potpuno prilagođen za pregled na svim mobilnim uređajima.

Nakon godinu i pol uspješnoga rada portal SiB.hr od danas je prvi lokalni portal u Slavoniji i Baranji potpuno prilagođen za pregled na svim mobilnim uređajima.

52e50296d8b07fd48b7e9a711cbc6e33.jpg

Sve veći broj posjetitelja, a posebno onih koji dolaze putem mobilnih telefona, zahtijevao je našu potpunu pažnju i poštovanje. Navike interentskih korisnika se mjenjaju, svakim danom sve je više onih koji Internetu pristupaju preko mobitela. Kako bismo njihov odlazak na SiB učinili čim ugodnijim, u suradnji sa tvrtkom Ajax d.o.o. iz Valpova, omogućili smo potpuno novi doživljaj mobilnog surfanja na našem portalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne radi se o klasičnoj mobilnoj aplikaciji, nego o mobilnoj verziji portala koju otvarate putem vašeg omiljenog web preglednika.

Pregledan i sadržajan izgled prilagođen mobilnim telefonima upotpunjen je i dodatnim informacijama poput voznoga reda, servisnih informacija, besplatnih wi-fi lokacija te naravno bogatih najava događanja. Posebnu pozornost obratili smo na dizajn i preglednost galerija fotografija pa se tako dimenzija fotografija automatski prilagođava zaslonu vašeg smartphone uređaja. Omogućili smo i pregled video materijala, a kao zanimljivost ističemo i download kino programa u Cinestaru i Cineplexxu, pa sada u svakome trenutku možete vidjeti što se prikazuje u osječkim kinima.

d25d86a5a1de19d8af282fe7f839d3c0.jpg

U našem dosadašnjem radu dobili smo i veliki broj upita vezan uz nagradne igre koje je do sada bilo vrlo teško odigrati putem mobilnih uređaja. Svima onima koji su nas to pitali možemo sa zadovoljstvom reći kako sada i oni vrlo lako mogu sudjelovati u igrama jer osim što je portal prilagođen prikazu na mobitelima odsad su i komentari ispod članka sinkronizirani sa desktop verzijom portala.

Na m.sib.hr svakoga trenutka možete vidjeti i aktualne meteo podatke u Osijeku, ali i prognozu za slijedeća tri dana pa će i to nadamo se biti razlog više da nas posjetite.

Sama mobilna verzija će se i dalje nadograđivati, a vas pozivamo da nam vaše prijedloge, primjedbe i ostale sugestije javite na redakcija[a]sib.hr ili putem naše Facebook stranice.

Do tada želimo vam ugodno surfanje ma gdje god se nalazili...

b2ee472938b701839e2d3fa2a2cc9ad8.jpg

abfc8877de875a3b334ade6434e1b91c.jpg

Da bi pristupili našem mobilnom portalu dovoljno je u vašem Internet pregledniku (na mobitelu) ukucati adresu sib.hr i automatski će vam se otvoriti mobilna verzija našeg portala.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!