Vijesti / Ostalo

Hrvatska napokon na Google street view

Hrvatska napokon na Google street view

Sjećate li se Google vozila koje je prošloga ljeta kružilo po vašem gradu? Njegove snimke od slijedećega tjedna moći ćete vidjeti online.

31727902a745f1d32a70146c23100e6e.jpg

Snimke vozila koje je u Osijeku prvi uhvatio upravo SiB.hr godinu dana obrađivali su stručnjaci, a od 26. rujna svi ćete moći krenuti na virtualno putovanje nekim hrvatskim gradovima. Prema informacijama koje smo ovoga tjedna dobili iz Google Hrvatska sve je spremno i nakon što se usluga predstavi u nazočnosti ministra turizma Veljka Ostojića i novinara postati će i javno dostupna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Razveseliti će to sve one koji ponekad traže neku znamenitost ili neku informaciju sadržanu na popularnome servisu, ali vjerujemo i one koji se godinu dana pitaju kako oni izgledaju u online svijetu. Ako im se ne svidi ono što vide, od Googla će moći zatražiti i da ih se ukloni.

Biti će zanimljivo vidjeti hoće li se kod nas naći i neke zanimljive fotografije kao što je to uobičajeno u svijetu. Tako su do sada snimljeni bezglavi ljudi, mrtvaci i slično. Radi zaštite privatnosti, Google zamućuje lica ljudi i registracijske oznake vozila.

Tekst: SiB.hr
Foto: SiB.hr arhiva


Izdvojeno

Reci što misliš!